Onze missie

Wij zijn Prisma. Mogen wij u wat vragen?

Zorg op maat kunnen bieden staat bij Prisma voorop.

We stimuleren altijd de ontwikkeling van het kind. En geven het hele gezin ondersteuning en een adempauze wanneer die nodig is.

Aangezien er een toenemende vraag is naar ondersteuning voor kinderen en gezinnen heeft Prisma besloten een kindcentrum te ontwikkelen. We willen in het kindcentrum vooral aandacht voor de ontwikkeling van het kind, zodat de omgeving het kind activeert en stimuleert om zich te ontwikkelen, maar ook dat een kind tot rust kan komen en zich veilig en geborgen voelt.

We willen de kinderen daarom graag - naast onze manier van begeleiden en behandelen - een positieve beleving bieden middels de ruimtes in ons nieuwe kindcentrum.

We hopen met dit voorstel een goed beeld te geven waarmee u ons hopelijk financieel kunt steunen.

Op deze pagina leest u meer achtergrondinformatie over het kindcentrum. Op de volgende pagina treden we meer in detail over onze wens.

Alvast bedankt voor uw aandacht en uiteraard zijn wij bereid om meer toelichting te geven wanneer gewenst. Wij hopen van harte om snel met u in gesprek te gaan. Kirsten Eberson en Emerence van Valkenburg Teamleiders Prisma Kind en Gezin

Het nieuw te bouwen Kindcentrum van Prisma in Raamsdonksveer biedt niet alleen plek voor behandeling van kinderen en hun gezin, maar het biedt ook mogelijkheden voor het ontlasten van gezinnen: kinderen kunnen namelijk komen logeren en er is een zaterdagopvang. Ook kunnen kinderen en jongeren wonen bij Prisma.

Naast kinderen die al bekend zijn bij Prisma, zullen er ook kinderen gaan (deeltijd) wonen en behandeld worden die nu nog geen cliënt zijn.

Het kindcentrum zal 2022/2023 opgeleverd worden.

Wanneer je kind extra zorg nodig heeft...

Arent en Franca over hun zoontje Gijs: "We zijn nu heel blij dat hij bij Prisma zit. Hij zit met maar 3 andere kinderen in een subgroepje (in een klas van totaal 7 kinderen) en krijgt supergoede begeleiding en veel individuele aandacht en therapie. Hij maakt enorme sprongen, dat was op een basisschool nooit gelukt.”